Tar våra rövar och flyttar till hus?

Kanon helg har det varit!Fredagen var det ett besök till nöjesfabriken,leklandet. Ohhh så kul var det! Ebba, Lukas, Oliver röjde på. Ungarna var svett. En annan var tvungen att åka den näst läskigaste ruschbanan, det var högt och rakt ner!!!Snart igen!!1
På kvällen när vi kom hem drack jag 3 bacardi och bokstavligen ramlade ner i sängen var såå trött!

Idag åkte Oliver hem, blir alltid så tomt när han åkt )=
Ebba har varit på sitt första BIObesök, spöket Laban. Hon satt förtrollad hela tiden, så mysigt att uppleva saker för första gången med sitt barn!

Nu pirrar det i min mage förstår ni, det blir nog flytt till våren. Hyra ett hus på 136 kvadrat. Vore det inte drömmen så säg? ;)
Köss på er!

Fruset Hjärta :)

Yes lånade idag SOMMARDÖDEN, som jag längtat efter att läsa den! Malin Fors is the shit!

Förlängde tiden på Gullsjö idag till 31 maj. Så glad att dom är nöjda med mig. Sen är väl frågan om det blir plugg till hösten? Ska i alla fall boka tid hos syon, prata igenom vad som finns inom friskvård.

DET TAR JAG MIG EN REDBULL PÅ, Cheers ;)

Influensa med jordens hosta

Var första dagen idag som vi var utnför dörrn sen i torsdags. Vilken jävla dret helg! Både Ebba och jag har haft 40 grder feber. Mest synd har det ju förståss vrit om Ebba, hon fick pencillin, så fick vi hämta ut mer hostmedicin till henne idag.
Hon blir nog hemma från dagis hela denna veckan med, så hon får återhämta sig. Ikväll, ska jag och Coffe på utvecklingssamtal på dagis kl 20. Lite sent, mamma kan du vara med Ebba?
 :)

Ibland får jag en sån sjukt skön känsla i kroppen, va jävla långt vi har kommit! På så kort tid! Coffe, Har körkort, fast tjänst! Jag arbetstränar på Gullsjö, är medicinfri, och strålar igen! Jag mår helt enkelt lika bra som innan missbrukslivet, om inte bättre! ;) Det fanns ju en anledning till varför man ville bedöva sig. Och när man haft massa skit i kroppen i flera år är det inte konstigt att man mår dåligt! Men även det fixade sig. Ja en sjukkkkt skööön känsla sprider sig när jag ser tillbaka!
Vad som helst är möjligt!

Puss på er bubbles ;)
Hoppas ni alla får en mysig <3 DAG!

Sitter och är onyttig och äter glass med Ebba. ;) Vi har lekt i hennes tält, jag var farlig drake och hon skulle rädda Fiona. Funderar på om vi ska ta en tur till badhuset sen.

Livet Leker!Lite snällare ;)

Sitter och kikar på snön som vräker ner. Uhh, jag vill ha vår. Och skrika vårskriiik!

Var hos Marina igår och fick bort mitt svarta hår, ett par avfärgningar, måste säga att jag ser lite snällare och mjukare ut. Och jag är ju ganska snäll, så det passar ju bättre! I morgon ska jag dit för slingor! Fun,fun.

Idag kommer Ebbas  storebror Oliver och är hos oss i helgen <3 Och på lördag ska vi även ha kalas för storasyster Tilda som fyllde 6 förra söndagen. Det blir fint det, men några träningspass hoppas jag allt få till med. Bodycombat, lutar det åt.
Inget internet hemma

Men det kommer till veckan :)
Får passa på nu när jag och Ebba hälsar på mamma och Gustav på landet ;) Dom har fått det så himla mysigt här i den lilla stugan. Ska ta med mig 3 vovvar ut på promenad, med musik, måste ha min dagliga dos. Så jävla trött på att det är så jädra halkigt bara! Jag vill ha sommar och sol!

Ska på möte i morgon med arbetsförmedlingen, antagligen utöka mina timmar på Gullsjö. Trivs fortfarande kanon! Vill inte lämna den mijön, och blir på väldigt dåligt hömör om jag inte får komma iväg på träning! Ska det vara så ska det va! Det är väl så med mig lite grann antingen eller. :)

Funderar på om jag ska ta en utbildning på 2 år. Då blir jag massör, svensk massage, och taktil massage, personlig tränare, och hälsorådgivare. Just denna utbildningen finns bara i dalarna och Sunne. Men blir väl inte förrän nästa år, om jag får bestämma vill jag vara på Gullsjö hela detta året. Tåls att tänka på i alla fall. :)

RSS 2.0