Barbapappa Med Ebba

Härliga sol idag! Ute i Slommerud hos mamma och Gustav, väntar på Petter som ska firas lite!

Var ute på Hagenberg vid 9 imorse, barnloppis. Köpte ett bamsepussel, pippigummistövlar, en bilbana, och massa putte kulor. =) Total stress blan alla folk. Stod länge och kikade på en cykel utan trampor sån där springcykel så man ska lära sig och styra men i slutändan vart det ingen. Hon glider runt på sin trike nu när det äntligen går och lär sig ju att styra på den ändå.

Sen vart det barbapappa på biblioteket. Vart lite hårt åt röven men ändå helt okey. =)

Lite lugnare än förra helgen då det vart 2 dagars fylla med utgång. Vilket jag inte klarar tydligen, var så ras på söndagen. Haha urshhh, men man glömmer snabbt ;)
PÅ fredagn kom Magnus och Marie på lite vin och mys, fast slutade med att jag och Marie fixade oss och gick till hörnan. På lördagen var det ju fest hos Louise och Xo. Det var verkligen kul. Men ändå mådde jag så dåligt! Är väl för att jag kanske inte minns allt? Men träffade flera på gymet i veckan som jag stritt med, som tyckte jag var sååå snäll, go och glad ;) Det hjälper lite när man har ågren och känner sig så värdelös!
Gullsjö är rena medicinen mot det föressten och TRÄNING!

Men ja... :) GRATTIS Petter

ebba med fina kattbebisen


Malin du finns i mina tankar! <3


Oliver magsjuk)=

Fan så trist han kommer inget i helgen. Coffe sover han har jobbat natt, jag och Ebba håller på och tvättar målar och funderar över dagen ;D

Får se om det blir vin med Johanna och Anna ikväll, eller om jag får hoppa. Ska ju trots allt ut imorgon med Pernilla och det  var ju ett tag sen, det blir drinkar och fest hos Louise och sedan XO ;)
Så jag kanske bara tar en familjemys fredag....


Nu tar jag helga! ! ! !

Ledig imorgon och då kommer lille Oliver, eller store storebror kanske det heter ;) Han ska var hos oss i helgen, som vi längtat efter dig!

Körde en timme på crosstrainern idag, puh. Men så gott efteråt! En solning fick det bli med. Jag har nog verkligen drömjobbet! Tycker Så mycket om Sara,Titti och Benthy och känner mig trygg på alla sätt där.

Ebba kom i alla fall iväg till dagis idag, mormor hämtade henne. Slängt i 2 maskiner hade hon gjort med. Snällt!

Verkar som det blir flytt en månad tidigare än beräknat. Ser fram emot det, men inte att packa, flytta och flyttstäda. Men det är det väl värt ;)


En bild från i somras, midsommar


Sunny happy people

Haft sånna enorma vårkänslor idag. Bara räckt att solen ligger på där ute när jag suttit i kassan på Gullsjö, för att jag ska le liite mer :)
Så har jag solat 25 minuter såklart, har lust att lägga mig där i 50 min nästa gång :) Har sett att någon annan gör det så länge? Vart lite crosstrainer och andra maskiner med.

Nu sover skrutta, halsprovet visade ingenting dock hade hon 40 i sänka, och då är det nog virus men det ska ju gå bort av sig själv. Mysa med mig själv ikväll då?

Skulle haft räkor? :)
Imorgon blir det Core och Zumba, KuuuulStep vart det i alla fall :)

Coren var ju tvärfull, men step vart det och svettigt var det! ;) Rara Sara hängde på.
Ebbisen får nog bli hemma från dagis imorgon med, inte riktigt 100 än, men jag tar dagspasset imorgon, så får hon vara hemma med pappa. På eftermiddagen ska han fixa det som behövdes rätta till med bilen inför ombesiktningen.

Tvärtrött- det är jag det! :)
Blir att mysa ner sig i sängen med min bok Höstoffer! Tjao.


Cause I have the time of my life...

Blackeyedpease sitter fast i huvudet på mej :)
Ebba piggare idag i alla fall, sitter i sängen med kattungarna nu, dom har öppnat ögonen. Kommer bli så svårt när vi ska göra oss av me dom. Alla 3 är ju redan tingade, en ska till Oliver och hans mamma, en ska Emelie ha i sitt nya hus och en ska till Coffes bror Peter med familj. Har inte sagt något om detta än till Ebba, men som sagt får ta det då, får väl muta med en kanin eller något haha. Då är det ju varmare och vi bor förmodligen i hus. :))

Fick ta kvällspasset på Gullsjö idag i stället, eftersom Ebba fick vara hemma och ta igen sig.  Ikväll är det Step och Coretotl. Får se om man kan klämma båda, hade vart gött ;)
Vad kommer efter badhus?

Joooo... då kommer feber )=
Ebba vakande ledsen och snorig. Blää. Får hoppas det är en snällare variant som försvinner fort. Men det ska ju vara något en gång i månaden. Näääj. Friska vill vi vara bort med baciller!

Denna veckan ska jag utöka ännu en dag på Gullsjö, kommer nu vara där må,ti,on,to och är uppe i en halvtid. :)

Min nya kärlek heter zumba med. Sååå kul! Fast i morgon vill jag försöka vara med på stepen.

Ut till mamma en sväng kanske idag om Ebba orkar och det inte blir ett besök hos doktorn?


Frääääädag

Tjabba tjena mittbena!

Solat solarium måste säga att jag börjar bli kanonbrun!!! ;))
Gött och slippa vara en blekfis när våren kommer.
Vart ingen ridtur dom vart tvungna att ställa in. Töligt men det blir väl någon annan gång!

Får se vad helgen har att erbjuda, lovat Ebba en tur till badhuset imorgon i alla fall.Kass på att blogga väl ;)

Varit i Säffle idag, käkat fläskfile med pappa och Nicke :) Dom har fått det så himlans mysigt i nya lgh!
Imorgon blir det jobb från 8-13. Ska vara i kassan det mesta då Titti och Benthy har fullt upp med massager.

Sen blir det Islandshästridning i 1,5 timme i skogen med mamma och Sara. Ser jag verkligen fram mot. Var länge sen jag satt på en hästrygg nu!RSS 2.0